SILDEBENSPARKET

Et sildebensparket er noget af det flotteste gulv, du kan få lagt. Eller sådan er det i hvert fald mange, der har det, når det kommer til valg af gulve. Det har stort set altid været synonym med gulve i eksklusive boliger, da det fremstår detaljeret og derfor fanger øjet, så snart man træder ind i boligen.

Sildebensparket er også rigtig godt til klassiske hjem, hvor gulvet gerne skal være tidløst og stilrent. Udover det eksklusive touch er sildeparkettet også meget slidstærkt. Men, det er svært at lægge. Derfor kan det være en fordel at få hjælp fra en tømrer udefra for at få det lagt pænt og ordentligt.

Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

Prisen på sildebensparket ligger på mellem 1.000 og 1.500 kroner pr. kvadratmeter inklusiv arbejdsløn og materialer. For et gulv på 30 kvadratmeter vil den samlede pris ende på mellem 30.000 og 45.000 kroner. Sildebensparket er noget af det sværeste gulv at lægge, så et pænt resultat vil typisk kræve en professionel.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Sildebensparket

Som med mange andre håndværkeropgaver er det svært at sige, hvad det koster at få lagt et sildebensparket. Grunden til det er, at du for det første skal beslutte dig for, om du ønsker at købe et sildebensparketgulv i massiv eg, eller om du vil have det i laminat.

Prisforskellen er meget stor på massiv eg og laminat, hvorfor du skal gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at punge ud med.

Indhent 3 gratis tilbud og priser på sildebensparket her!

Fordelen ved et sildebensparket i eg er, at det har træets naturlighed og glød. Det har laminat ikke. Til gengæld kan det i dag fremstilles, så det næsten ligner træ. Det er desuden også nærmest vedligeholdelsesfrit, ligesom det er lydløst at gå på.

Derudover kommer sildebensparket lægning prisen også an på, om du ønsker hjælp fra en tømrer. For her skal der lægges en timepris oveni hatten.

Det bedste du kan gøre, er derfor at gå ned til din lokale gulvforhandler og spørge ind til kvadratmeterprisen på gulvet og derefter indhente tre tilbud fra tømrere for at få prisen for, hvad det koster at få lagt.

Hvorfor få hjælp til at lægge sildebensparket?

Før i tiden var det sådan, at man nærmest ikke kunne få sildebensparket uden at få hjælp udefra, da det skulle limes sammen. I dag kan man få moderne sildebensparketgulve med klik løsning. Det kan derfor klikkes sammen på samme måde som almindelige trægulve.

Men selvom det er blevet nemmere at lægge sildebensparket, er det stadig et af de sværeste gulve at lægge. Det kræver en helt særlig teknik, som ikke er så ligetil som ved andre klikgulve. Er du derfor hverken erfaren eller har håndværkermæssig snilde, kan det være en god investering at få en professionel til at lægge det. Både for at spare tid og undgå frustrerende fejl.

Hvordan indhenter man nemmest tilbud på sildebensparketgulv?

Hvis du tidligere har indhentet tilbud fra håndværkere om sildebensparket lægning pris ved først at finde frem til, hvilke der er i dit lokalområde, om anmeldelserne er gode nok og hvad deres kontaktoplysninger er, bliver det meget nemmere for dig denne gang. Det er ligemeget om du bor i København, Sønderborg eller Kolding – du får de bedste tilbud her.

For der er ingen grund til at bruge tid på først at finde frem til nogle håndværkere for så derefter at skulle lede efter kontaktoplysninger og vente på svar. Grunden til det er, at vi med vores samarbejdspartner har udarbejdet en tilbudstjeneste. Tilbudstjenesten gør det nemt for dig at få tilbud fra tømrere i dit lokalområde, da du blot ved at udfylde en opgavebeskrivelse, postnummer og kontaktoplysninger får sendt opgaven ud til tre tømrere tættest på dig, der er tilknyttet tjenesten.

De ved godt, at de er i konkurrence om din opgave. Derfor vil du med al sandsynlighed få en langt bedre pris ved at benytte dig af tjenesten, end hvis du kontaktede dem på egen hånd – netop fordi de ved, at du også får tilbud andetsteds fra.

Tjenesten er selvfølgelig gratis at bruge. Det tager kun et øjeblik!