Murer Struer

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Få 3 tilbud på en murer i Struer

Står du og skal have lavet et større projekt på dit hus i eller omkring Struer, så bør du kigge dig omkring for at få det bedste tilbud. Ved at indhente tilbud fra forskellige murere i lokalområdet, finder du ofte det bedste tilbud fra en lokal murer, da han i så fald ikke skal bruge tid på transport, når han skal til og fra dig. Derved er det også nemmere at få ham forbi og danne sig et overblik over dit byggeprojekt. Uanset hvad så kan det altid betale sig at få en fagmand til at udføre arbejdet, da du vil være sikker på, at det der bliver lavet på dit hus, vil være i ordentlig kvalitet, som du bliver glad for de næste mange år.

Her kan du få 3 tilbud helt gratis og uforpligtende

Indhent flere tilbud på en murer i Struer

Det er altid en god ide at få flere forskellige tilbud på de projekter, som man står og gerne vil have lavet. Ofte er det både gratis og uforpligtende at få et tilbud på projektet, og derfor er der ingen grund til ikke at gøre det. Måske de forskellige murere har forskellige bud på, hvordan opgaven kan løses, og derved kan du blive inspireret til at finde frem til den bedste løsning. Ofte vil der også være en forskel på prisen, hvilket giver dig mulighed for at forhandle om prisen eller bare gå med det billigste.

murer tilbud

Sådan indhenter du tilbud

Hvis du ikke ved, hvordan du skal komme i kontakt med flere forskellige murere i Struer, så kan du altid starte med at forhøre dig hos dine venner og din familie i lokalområdet. Der er højst sandsynligt nogle af dem, der enten kender en lokal murer eller har fået udført et arbejde af en. Derved kan du måske finde frem til en god murer gennem gode erfaringer. Du kan også forsøge dig i byens lokale Facebook gruppe. Denne løsning bliver mere og mere populær, og derfor er mange lokale murerfirmaer også meldt ind i mange af sådanne grupper.

Det kan også være, at du kan finde en sammenligningsside, hvor de forskellige lokale murere i Struer er tilkoblet. Her kan du formeligt både få tilbud på forskellige projekter, men vigtigst af alt, så kan du finde navne, telefonnumre og hjemmesider til alle lokale murere. Herfra er det bare at kontakte dem.

Derfor skal du have fat i en professionel murer

Der er mange, der står i situationen, hvor de overvejer, om det overhoved kan betale sig i sidste ende at få fat på en faglært murer, når der skal bygges på huset. Måske tænker du, at du selv kan fikse det. Mange små projekter er måske også mulige at fikse selv for nogle gør det selv mennesker, men i langt de fleste tilfælde kan det altså sagtens betale sig at få professionel hjælp. Udover at en rigtig murer kan udføre arbejdet langt hurtigere end de fleste ikke fagfolk, så får du ofte også et flottere resultat, som du vil være glad for i mange år ud i fremtiden.

Oversigt over murerfirmaer i Struer

Børge Lind & Sønner A/S

 • Rødebrovej 5, 7600 Struer, Danmark
 • https://www.lind-byg.dk/
 • +4597487466

Vestjysk Murerfirma ApS

 • Gørtlervej 14, 7600 Struer, Danmark
 • http://www.vestjyskmurerfirma.dk/
 • +4520309638

Murerfirma Jens Vinderslev A/S

 • Gørtlervej 6, 7600 Struer, Danmark
 • http://www.jens-vinderslev.dk/
 • +4597851785

Murerfirmaet Yde Larsen A/S

 • Energivej 2, 7600 Struer, Danmark
 • http://www.yde-larsen.dk/
 • +4597852035

Byens Murerfirma ApS

 • Fasanvej 13, 7600 Struer, Danmark
 • http://www.byens-murerfirma.dk/
 • +4529384572

Find andre byer i nærområdet: Murer Samsø, Murer Odder, Murer Lemvig

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!