Murer Sorø

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Murer i Sorø: find tre tilbud

Skal du bruge professionel hjælp til murerarbejde? Det kan være alt lige fra opsætning af fliser til renovering af terrasse. Uanset hvad det drejer sig om, har du mulighed for at finde en kompetent murer i Sorø, der kan hjælpe dig med at nå i mål med dit projekt.

Hvis du, ligesom så mange andre, allerede har lagt et budget for, hvad projektet må koste, får du nedenfor tips til, hvordan du finder en billig murer. Her har du nemlig mulighed for at indhente tre forskellige tilbud hos tre murer. Læs mere nedenfor, og kom tættere på et færdigt projekt.

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud her

murer tilbud

Sådan holder du dig inden for budget

Når du skal ud at have fat i en murer i Sorø, er du med stor sandsynlighed interesseret i at overholde dit budget. Mange gange kan der nemlig være udfordringer på den front i tilfælde, hvor mureren vurderer opgaverne til en anden pris, end du måske som udgangspunkt havde regnet med. Af de årsager er det værd at bruge lidt ekstra tid på at lede efter den rette murer. Heldigvis findes der mange forskellige murer i Sorø, som du kan kontakte, hvis de matcher dine præferencer til et kommende murerarbejde.

Dog er det vigtigt at have i mente, at det kræver skræddersyede tilbud, hvis du er interesseret i at høre mere om prisen, inden du hyrer muren. I stedet for at kontakte samtlige murer i Sorø for at forhøre dig om priser og arbejdsopgaver, kan du gøre det på en langt lettere måde. Her har du mulighed for både at spare tid og ikke mindst penge ved hjælp af den rette metode. Du kan nemlig benytte dig af en sammenligningsside på nettet, som gør hele processen nemmere for dig.

Det skal du vide om sammenligningssider

En sammenligningsside er til for, at du for eksempel kan sammenligne forskellige murer i Sorø på en nem og smart måde. Du kan nemlig benytte dig af et indsendelsessystem, hvor det eneste, du skal gøre, er at sende din mureropgave online.

Dog skal du være opmærksom på, at det kræver detaljerede oplysninger, så murerne har en chance for at vurdere projektet. Inden for tre dage vil du modtage tre forskellige tilbud fra murer i Sorø. Alle tre tilbud er skræddersyede dit projekt, og det er derfor op til dig at afgøre, hvorvidt de stemmer overens med dit budget og krav til projektet.

Valget er dit

Som du kan høre, er der altså mange gode fordele ved at bruge en sammenligningsside fremfor at kontakte samtlige murer i Sorø. Udover at du sparer tid og penge, så er det ganske gratis og uforpligtende at modtage tilbuddene. Det betyder, at du uden omkostninger kan afslå alle tre tilbud, hvis de ikke lever op til dit budget eller ønsker med projektet. På den måde har mulighed for at fortsætte din søgning, selvom du får både god service og vejledning til at begynde med. Det er derfor op til dig at vurdere, om du hellere vil fortsætte din søgning og få et endnu bedre tilbud fra en kyndig murer i Sorø.

Oversigt over murerfirmaer i Sorø

Kopp Sorø A/S

 • Fulbyvej 4A, 4180 Sorø, Danmark
 • http://www.kopp-soroe.dk/
 • +4557849036

Murermester Arne Madsen

 • Skolelodden 10, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • +4556169471

Murerfirmaet Jørn Rasmussen ApS

 • Køgevej 210, 4621 Gadstrup, Danmark
 • https://www.murer-jr.dk/
 • +4529684811

Murermester Michael Jespersen

 • Søndervænget 6, 4621 Gadstrup, Danmark
 • http://murermestersjaelland.dk/
 • +4570225510

Murermester Robert Gregil

 • Koglevej 12, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • http://www.murermestergregil.dk/
 • +4556145146

Flere byer i området: Murer Roskilde, Murer Stevns, Murer Rødovre

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!