Murer Skive

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Sådan finder du en god murer i Skive

Bor du i Skive? Så har du heldigvis et stort udvalg fra kompetente håndværkere. De kan være gode at have, når man skal renovere eller bygge på sit hus. Det er nemlig ikke alle, som har de rette værktøjer og den store erfaring med renoveringer. Måske er du mere vant til at arbejde med din computer.

Så er det langt bedre at overlade byggeprojektet til en professionel. Så kan du i stedet koncentrere dig om de ting, som du er god til.

3 tilbud på murerarbejde i Skive her.

murer tilbud

Lav en tilbygning eller en udestue

Hvad kan jeg bruge en murer til, spørger du måske. Der er en masse projekter du kan starte på, med hjælp fra en murer i Skive. Du kunne eventuelt lave en tilbygning i dit hus. Hvis du føler, at du godt kunne bruge lidt mere plads i huset, er det skønt med en tilbygning. Du kan eventuelt udvide stuen, for at få lidt ekstra plads. Eller måske har du brug for et ekstra badeværelse? Hvis din familie er stor, kan der være brug for mere end et toilet.

Mange mennesker har også gavn af en udestue. Udestuen er et hyggeligt rum, som er det perfekte opholdssted til de solrige dage. Når foråret kommer, og solen begynder at kigge mere frem, er det skønt at have en udestue. Så får du nemlig det optimale ud af de solrige timer.

Om sommeren kan der dog blive varmt i en udestue. De mange vinduer skaber nemlig en drivhus-fornemmelse. Dette må du huske at have i mente, inden du bygger en udestue sammen med en murer i Skive.

Et ekstra børneværelse til familieudvidelse

Er familien vokset indenfor de seneste år? Så kan det være, at i snart får brug for et ekstra børneværelse. Alle kan få brug for at bygge et nyt børneværelse til huset.

Det kan også være, at I har købt jeres hus med lidt for få værelser.

Her er det godt, at man kan få hjælp af en kompetent murer i Skive, som kan hjælpe med at bygge et ekstra værelse. Så behøver i ikke længere at bekymre jer om pladsmangel.

Med et ekstra børneværelser er der plads til familieudvidelse. Et manglende værelse skal nemlig ikke sætte en stopper for jeres familiedrømme.

De bedste håndværkere finder du i Skive

Vil du gerne have landets bedste håndværkere? Så skal du kigge efter dem i Skive. Her finder du nemlig nogle dygtige mænd og kvinder, som ved alt om renovering og håndværk.

Du skal ikke tøve med at kontakte en murer fra Skive. De vil nemlig hellere end gerne kontaktes af dig.

Hvis du gerne vil fremskaffe et godt tilbud, kan du eventuelt ringe til et par forskellige håndværkere. Her kan du spørge dem, om de kan give dig et godt tilbud. Det vil de fleste gerne være med til, da de gerne vil have nogle kunder i butikken. Ved at bruge en sammenligningsside kan du sammenligne de 3 tilbud og finde det absolut bedste. På den måde sparer du både tid og penge.

Når du bruger dine lokale håndværkere, er du med til at støtte det lokale erhvervsliv. Det er særdeles vigtigt i disse hårde finansielle tider. Så kontakt en murer i Skive og sæt gang i økonomien i Skive!

Se flere byer her: Murer Thisted, Murer Vesthimmerland, Murer Aabenraa

Oversigt over murerfirmaer i Skive

Nielsen Bjarne

 • Ballingvej 4, 7800 Skive, Denmark
 • http://bjarnemurer.dk/kontakt.aspx
 • +4597526136

Siewertsen Bent (Murer)

 • Nøddevej 29, 7800 Skive, Denmark
 • https://bentsiewertsen.dk/
 • +4520168599

Murerfirmaet Torben Pedersen ApS

 • H C Ørsteds Vej 20, 7800 Skive, Denmark
 • https://www.murerfirmaet-tgp.dk/
 • +4597527968

Vinde Murerfirma ApS

 • Danelykke 3, 7800 Skive, Denmark
 • http://www.vindemurerfirma.dk/
 • +4561264643

Witte Build Ltd.

 • http://wittebyg.dk/
 • +4520213777

Rønbjerg Murerfirma (Per Gebauer Nielsen)

 • Rønbjergparken 12, 7800 Skive, Denmark
 • +4540539306

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!