Murer Ringsted

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Få tre tilbud på murere i Ringsted

Hvis du er bosat i eller i nærheden af Ringsted og står overfor at skulle starte et projekt på dit hus, som kræver en god murer, så er her et lille råd til, hvordan du sikrer dig at finde frem til den bedste murer i Ringsted. For ved at finde frem til denne, så er der også en større chance for at du bliver rigtig glad for det endelige resultat af dit projekt.

Indhent 3 gratis tilbud her

Tag ikke den første, men find den bedste

Det er utrolig vigtigt, at du ikke bare nøjes med at ringe til det allerførste firma, som popper op når du googler murer i Ringsted. Hvorfor spørger du måske?

murer tilbud

Jo grunden til dette er, at ens placering på Google ikke nødvendigvis afspejler, om man er god til sit arbejde eller for den sag rimelig i sin pris. Så for at sikre sig, at du får skrevet kontrakt med en murer, som både er utrolig dygtig, men samtidig rimelig i pris, er det nødvendigt at skabe mulighed for en sammenligning. Ellers kan du risikere både at få den dyreste og dårligste til at lave arbejdet for dig. Det er der ingen, der er interesseret i.

Hvad skal sammenlignes?

Den nemmeste måde at skabe mulighed for at kunne sammenligne forskellige murer i Ringsted på er ved at indhente tre tilbud fra forskellige firmaer i området. Fortæl dem alle, hvad du ønsker at få lavet og se så efter, hvilke forskelle og ligheder der er i det tilbud, du modtager.

Nogle firmaer ønsker måske, at du som kunder foretager nogle forberedelser inden murerne kommer, mens andre vil efterlade nogle afsluttende ting til dig.

Prisen er en oplagt og nem ting at sammenligne på. Det kan være alt fra prisen pr time, eller bare hvad de estimerer vil være den samlede pris.

Noget andet, der også kan være en god ide at sammenligne på, er, hvor lang tid de hver især mener, at projektet vil tage. Alt efter hvor stort et firma er, og hvor mange ansatte de kan sende ud til dig, så kan nogen gøre det meget hurtigere end andre. Mens andre virksomheder måske har rigtig travlt, og de derfor må trække projektet lidt i langdrag. Det kan også være et spørgsmål om, hvornår de overhovedet har tid til at gå i gang med dit projekt.

Hvis du har mulighed for at have noget kommunikation med firmaerne i forbindelse med beskrivelsen af dit projekt og modtagelsen af deres tilbud, så vil du måske også få en ide om, hvorvidt det er nogle af Ringsteds murere, som du har en god mavefornemmelse med at skrive kontrakt med.

Slap af med dit valg

Når du har lavet en aftale med en murer i Ringsted, som du føler, at du kan stole på, så vil det også medføre, at du bedre kan slappe af, mens dit projekt fuldføres. Det vil give dig og din familie mest mulig ro, for du vil måske ikke have det samme behov for hele tiden at skulle holde øje med, hvad murerne laver.

Oversigt over murerfirmaer i Ringsted

Kast Byg

 • Plantagevej 13, Plantagevej 2, 4180 Sorø, Danmark
 • http://www.kast-byg.dk/
 • +4551325997

Murermester Finn Larsen ApS

 • Østre Parkvej 168, 4100 Ringsted, Danmark

Murermester Per Hald Nielsen

 • Sørupvej 2, 4100 Ringsted, Danmark
 • http://www.perhald.dk/
 • +4522318382

Midtsjællands Byggeservice A/S

 • Køgevej 14, 4100 Ringsted, Danmark
 • http://www.7-9-13.net/
 • +4557617913

Murer Hammerich

 • Brogade 28, st tv, 4100 Ringsted, Danmark
 • https://murerhammerich.dk/
 • +4531686068

FLERE BYER I OMRÅDET: Murer Lyngby, Murer Kalundborg, Murer Hvidovre 

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!