Murer Morsø

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Bor du i din egen bolig i Morsø kommune, så vil du sandsynligvis på et tidspunkt få brug for en murer. Mange huse trænger til renovation på et tidspunkt – måske vil du gerne have lagt nyt tag eller skabe bedre varmeforhold ved et ekstra lag isolation, måske er huset blevet for småt, så der skal laves en tilbygning, eller har du brug for opmuring

Lige meget hvad projektet består i, er det vigtigt at finde den rette håndværker til lige netop din opgave.

Få tre tilbud på en murer i Morsø

Hvorfor er det vigtigt at indhente tilbud fra murere i Morsø, spørger du måske dig selv? Det er vel tilstrækkeligt at have fundet én, der kan udføre arbejdet. Men her tager du fejl. Det anbefales, at man altid indhenter mindst tre tilbud på murerarbejdet, især hvis det er en byggeopgave af den større slags, f.eks. nyt badeværelse, en tilbygning eller renovering af taget.

murer tilbud

Med tre tilbud er det nemlig dig, der sidder med det stærkeste kort på hånden. Det giver dig mulighed for at sammenligne tilbuddene og dermed vælge på et kvalificeret grundlag. Alle håndværkere er vant til at komme med uforpligtende tilbud, velvidende at det slet ikke er sikkert, at de får opgaven. Det er en del af vilkårene, og du skal derfor ikke have det dårligt med at takke nej til flere af de tilbud, som du har indhentet. Indhent 3 tilbud her.

Hvor sparer jeg flest penge?

Med tre tilbud på hånden har du også mulighed for at presse prisen lidt. Det sker ofte, at man kan handle om prisen på et tilbud ved f.eks. at henvise til andre firmapriser. Det kan også være, at du vælger at udføre en del af opgaven selv, således at den del af projektet, hvor du reelt har brug for professionel udførelse, bliver reduceret. Det sparer dig penge, ikke mindst i timeløn til håndværkeren.

Som murer i Morsø ved man, at det er gængs praksis, at folk laver en del af arbejdet selv, og man vil ofte opleve et rigtig godt samarbejde med den enkelte murer-entreprise.

Praktiske råd når du leder efter en murer i Morsø

Som nævnt er det vigtigt at sammenligne de forskellige tilbud, som du indhenter. Det kan både være i forhold til prisforskelle, men også i forhold til, hvornår det enkelte firma har mulighed for at udføre opgaven. Det skal jo passe ind i både din hverdag og murerfirmaets arbejdskalender, og måske må du ende med at tage et andet tilbud end det foretrukne, simpelthen på grund af tidspunktet.

Et andet godt råd er at spørge andre i området, om de kender en pålidelig og god murer i Morsø. Måske har din nabo for nylig fået udført murerarbejde, som de var tilfredse med, hvilket er den bedste anbefaling for en murer. De personlige anbefalinger er nemlig den bedste måde for en håndværkervirksomhed at få nye kunder på. Samtidig giver det dig et forhåndskendskab til virksomheden, som du ikke ville have haft, hvis du blot valgte en tilfældig murer i Morsø på nettet.

Murer tilbud i byer i nærheden: Murer Sønderborg, Murer Skanderborg, Murer Rebild

Oversigt over murerfirmaer i Morsø

Nordmors Murerforretning ApS

 • Feggesundvej 60, 7900 Nykøbing Mors, Denmark
 • http://nordmors-murer.dk/
 • +4597752023

MURERMESTER ERLING KNUDSEN

 • Bjørndrupvej 31, 7900 Nykøbing Mors, Denmark
 • https://www.erling-knudsen.dk/
 • +4521802080

Knud E. Jepsen’s Eftf. ApS

 • Råghøj 22, 7900 Nykøbing Mors, Denmark
 • +4597769402

Handyman Niels Erik Nørgaard

 • Urhøj 5, 7900 Nykøbing Mors, Denmark
 • +4520973737

Murer Gunnar Klausen

 • Østerhaven 7, 7950 Erslev, Denmark
 • http://www.gklausen.dk/
 • +4597740422

Murermester Henrik Nielsen ApS

 • Fjordkær 120, 7950 Erslev, Denmark
 • +4540628576

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!