Murer Mariagerfjord

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Find den bedste murer ved Mariagerfjord

Tanken om et byggeprojekt er både noget, der kan få maven til at krible i spænding, men absolut også noget, der kan få selv den bedste til at flippe lidt ud – så hvorfor ikke alliere sig med en murersagkyndig, som har maksimum styr på alt der handler om bygningsværker, konstruktioner og mursten?

I Mariagerfjord finder du et bredt udvalg af gode murerforretninger, som med garanti kan hjælpe dig på vej med dit næste byggeprojekt.

Find de bedste priser

Et stort projekt koster ofte store penge, men det samme kan et mindre projekt også gøre. Derfor kan det være en rigtig god idé at undersøge og sammenligne priser mellem murerforretningerne i og omkring Mariagerfjord. På den måde sikrer du, at du ikke falder i fælden til en meget højere pris, end den du egentligt kunne have betalt hos et andet firma i stedet.

murer tilbud

Priserne afspejler nemlig ikke altid, hvor godt et håndværk murerne kan fremtrylle, men ofte det eftertragtede og stramme marked, som håndværkerbranchen i de senere år er kendt for.

Du kan få 3 tilbud her – gratis og uforpligtende

Eftertragtet marked

Netop det eftertragtede marked er noget, der vil kunne afspejle sig i prisen. Mange mennesker bygger nye huse på livet løs, og mange renoverer som aldrig før – og det gør altså, at murerne og håndværkerne generelt er super eftertragtede. Det vil kunne ses på prisen.

Når markedet er eftertragtet, og der er mangel på håndværkere, så hæves priserne. Folk skal nemlig trods alt stadig have bygget huse og foretaget renovationer som inden markedet blev tilspidset.

Netop af den grund er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige forretninger, så du ikke ender med at stå tilbage med nul muligheder, og et projekt som du derfor må udskyde. Planlægning er i denne situation god og nødvendig, ellers risikerer du lange køer og ventetider.

En god forretning

Når først du har indhentet tilbud fra de udvalgte murer i Mariagerfjord, så er det på tide at finde ud af, hvilken forretning du har tænkt dig at arbejde med. For hvordan vælger man så lige den bedste? Er det udelukkende efter prisen? For nogen vil svaret definitivt være ’ja’, men det er ikke altid det bedste at følge den laveste pris.

Vigtigst af alt skal du føle dig tryg overfor den murer, som du vælger at sætte til at lave arbejdet for dig. Det er nemlig ikke blot en opgave, de skal udføre, det er en investering, du gør dig, med dine egne penge, og derfor skal det hele spille maksimalt efter endt byggeri. Så hvorfor ikke bruge tid og prioritere en rar og kompetent murer, fremfor altid at vælge den billige løsning, som måske ikke er nær så god i sidste ende?

Overvejelserne afhænger naturligvis også af dit eget budget og økonomiske råderum. Måske du ”kun” har budget til den billigste løsning og hellere vil have projektet fuldført billigt fremfor at vente og spare yderligere op? Eller måske du faktisk gerne vil vente lidt og dermed spare op til en lidt dyre løsning.

Lige meget hvad du vælger, må du følge din mavefornemmelse og pengepung.

Oversigt over murerfirmaer i Mariagerfjord

Murermester A.Hansen ApS

 • Høders Vej 52, 9500 Hobro, Danmark
 • https://www.murer-hansen.dk/
 • +4560524009

A/S Karl Jensen, murer og entreprenørfirma med vognmandsforretning

 • Lupinvej 14, 9500 Hobro, Danmark
 • http://www.karljensen.dk/
 • +4598520388

Murerfirmaet JT Byg APS

 • https://jt-byg.dk/
 • +4528147563

Aut. Kloak- og Murermester Finn Sørensen ApS

 • Bundgårdsvej 1, 9500 Hobro, Danmark
 • http://www.kmfs.dk/
 • +4598511101

Oue Murerforretning ApS

 • Tostrupvej 1, 9560 Hadsund, Danmark
 • http://www.oue-murerforretning.dk/
 • +4521736911

Se andre byer i nærområdet: Murer Randers, Murer Silkeborg, Murer Syddjurs

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!