Murer Lejre

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Murer i Lejre – få 3 tilbud fra murere i Lejre

Er du husejer vil du med stor sandsynlighed på et tidspunkt få brug for at komme i kontakt med en murer. Ejer du et ældre hus, kan det være, at der er noget murværk, der trænger til en kærlig hånd, mens du som ejer af en nyere hus kan få brug for en tilbygning eller en carport, i takt med at familien vokser.

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud her

Har du ikke tidligere prøvet at skulle indhente tilbud fra firmaer eller håndværkere til en opgave, du ønsker løst, så kan det virke som en kæmpe opgave, når du skal finde en murer i Lejre. Det betyder, at du skal sætte en del tid af til at kontakte de forskellige firmaer, indhente relevante tilbud og siden sammenligne dem, så du kan finde det helt rigtige i sidste ende. Er det ikke umiddelbart noget du har lyst til at kaste dig ud i, og er DIY ikke en mulighed, så findes der heldigvis en anden løsning, der kan gøre valget af en murer i Lejre meget lettere for dig, så læs med her.

Sådan sparer du tid

Den letteste måde at spare dig selv for en masse tid og unødigt arbejde er ved at vælge en sammenligningsside, når du starter jagten på den rigtige murer i Lejre. Det betyder helt kort, at du i stedet for at bruge en masse tid på selv at indhente tilbud, kan overlade det til firmaerne selv at komme til dig, hvis de ønsker at give et bud på din opgave. Men det stopper ikke her. Siden sørger for at gennemgå alle de tilbud, der kommer ind og sende dig de 3 bedste, så du blot skal gennemgå dem og finde det, der passer bedst til dine forventninger og ønsker.

murer tilbud

Det eneste, du skal gøre, er at vælge en sammenligningsside, og slå din opgave op derinde og vente på, at der tikker 3 tilbud ind i din mailboks – det er både hurtigt og let.

Sådan sparer du penge

I stedet for selv at kontakte firmaerne og forhøre dig om, hvad de vil tage, så giver du bolden op til dem og lader i stedet firmaerne komme til dig. Vil de gerne med i puljen, der kommer videre til dig, skal de altså komme med et tilbud, der er blandt de tre bedste, og derfor vil mange give en bedre pris på den måde, end de gør ved personlig henvendelse. Det er en kæmpe fordel for dig, der kan spare op mod 25% af prisen på din opgave – penge som du i stedet kan bruge på noget andet.

Det eneste, du skal gøre, er at gennemgå de 3 tilsendte tilbud og vælge det billigste, så kan du være helt sikker på, at du får løst din opgave af en murer fra Lejre til en pris, der er fuldt ud konkurrencedygtig. På den måde slipper du for at ærgre dig senere, hvis du finder ud af, at du har betalt for meget.

Oversigt over murerfirmaer i Lejre

Maler og murerfirmaet Reflex

 • Brøndby Nord Vej, 2605 Brøndby, Danmark
 • http://pensel.dk/
 • +4523208473

Murermester Jesper Hansen

 • Lejrevej 50, 4320 Lejre, Danmark
 • +4520723622

Lasse Lodberg Murer m.m

 • Munkedammen 34, 4320 Lejre, Danmark
 • +4526856554

P. Andersen & Søn Entreprise A/S

 • Hovedvejen 79, 4320 Lejre, Danmark
 • https://facadepuds.dk/
 • +4545810090

Murermester Paul Thorst Riisgaard

 • Hestehavevej 12, 4320 Lejre, Danmark
 • +4528914433

Flere byer i nærområdet: Murer Holbæk, Murer Halsnæs, Murer Glostrup

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!