Murer Herning

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Find nemt den bedste og billigste murer i Herning

En billig og god murer i Herning, kan være rigtig svær at finde, hvis du aldrig har prøvet at hyre håndværkere før. Mange har også lidt berøringsangst ved håndværkere på grund af de mange kedelige historier, der har været fremme i medierne. Men benytter du en af vores samarbejdspartnere, kan du nemt, hurtigt og trygt finde både den bedste og den billigste murer i Herning.

De seneste år er der kommet mange kedelige historier frem i medierne om håndværkere, der snød og bedragede kunderne, eller leverede noget værre byggesjusk.

Samtidig kan det være svært at gennemskue markedet, fordi mange murerfirmaer i dag specialiserer sig. Det betyder, at det ikke er sikkert, at den murer du ringer til, rent faktisk laver det, som skal bruge mureren til.

murer tilbud

Samtidig er det svært at gennemskue prissætningen, fordi hver enkelt murer i Herning – og resten af landet for den sags skyld – selv bestemmer deres priser. Derfor kan prisniveauet svinge meget fra murerfirma til murerfirma, ligesom der kan være store regionale prisforskelle på præcis det samme murerarbejde.

Indhent altid minimum 3 tilbud fra murere i Herning

Så for at du kan finde ud af, hvordan prisniveauet er for den type murerarbejde, du skal bruge en murer til i Herning, skal du som minimum indhente tilbud fra 3 forskellige murere. Ellers risikerer du, at du måske har fået fat i de to dyreste murere i Herning og omegn.

Faktisk får du en mere og mere retvisende prisindikation, jo flere murere du indhenter tilbud fra. Samtidig øger du chancerne for, at du rent faktisk også finder den murer, som kan give dig den billigste pris på opgaven.

Men har du først fået landet en aftale om at få et tilbud fra en enkelt murer, finder du hurtigt klar over, hvor svært det bliver at finde bare to murere til. Samtidig har du som lægmand meget dårlige muligheder for at vurdere de enkelte tilbud – og ikke nogen særlig god chance for at få sikkerhed for, om den billigste murer ender med at snyde dig. Eller virkelig er et fund for pengene.

Sådan indhenter du nemt 3 tilbud fra murere i Herning

Det er her vores samarbejdspartnere kan give dig en hjælpende hånd. De har nemlig kontakt med masser af murere i nærheden af Herning. Det er firmaer, som de kender indgående, fordi de har formidlet opgaver til dem før.

De ved derfor også, hvilke murere der er bedst til at lave hvad, samt hvem af dem der har ledig tid i kalenderen inden for den nærmeste fremtid. Samtidig spørger de brugerne om en vurdering, når murerne er færdige med arbejdet.

Kom nemt i mål med din mureropgave gennem os

Så ved at bruge en af vores samarbejdspartnere til at finde en murer i Herning, får du både større tryghed for at få udført et ordentligt stykke arbejde, og meget nemmere ved at finde den bedste pris.

Bare beskriv din mureropgave i formularen her. Så går der ikke længe, før der er tre dygtige murere i nærheden af Herning, der kontakter dig.

For selv om du bruger en tjeneste på nettet, skal murerne stadig ud og besigtige opgaven. Til gengæld er du sikker på, at du får tilbuddet hurtigt efter murernes besøg. For de tilbudstjenester, vi samarbejder med, stiller en række kvalitetskrav til murerne – herunder hvor længe du skal vente på tilbuddet.

Oversigt over murerfirmaer i Herning

Herning Murerforretning ApS

 • Tingvej 11, 7400 Herning, Danmark
 • http://www.herningmurerforretning.dk/
 • +4560157572

Murerfirmaet Langhoff ApS

 • Bygvænget 6, 7400 Herning, Danmark
 • http://murerfirmaetlanghoff.dk/
 • +4560847575

Murerfirmaet Kurt Nielsen A/S

 • Hedelandsvej 39, 7400 Herning, Danmark
 • http://www.mur-kn.dk/
 • +4597124924

Murerfirmaet Bo Andersen A/S

 • Jakob Knudsens Vej 15, 7400 Herning, Danmark
 • http://www.murerherning.dk/
 • +4522437290

Hauge Murerservice v/Jan Dahl

 • Kølkærvej 39, 7400 Herning, Danmark
 • +4540869186

Udfyld formularen nu – og kom trygt i mål med dit murerarbejde.

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!