Murer Gribskov

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Sådan finder du den bedste murer i Gribskov

I Gribskov kommune findes der rigtigt mange gode murmestervillaer, det ved alle. Men alligevel er det de færreste, der ved, hvordan de kan finde den bedste murer i Gribskov. Men dette kan nemt rådes bod på.

I Gribskov findes der mange murermestervillaer. Murmestervillaer er solide huse i gedigen kvalitet, som blev bygget omkring 1910-1930. Typisk blev murmestervillaer bygget i udkanten af større byer, som dog ikke er tilfælde i Gribskov kommune. Grunden til, at der findes relativ mange murmestervillaer der, er, at der findes forholdsvis mange murere i Gribskov kommune. Men hvordan finder du så din bedste murer til dit projekt?

Gør altid brug af en lokal håndværker der, hvor du kan

Flere og flere tyr til de store firmaer i de større byer, fordi de lover guld og grønne skove. Vil du gerne have lavet et ordentligt stykke håndværk af en person, der er til at stole på, så er dette dog ikke den bedste idé. De store firmaer er nemlig ved at udkonkurrere de små, lokale murerfimaer, hvilket er rigtig ærgerligt. Det er nemlig hos de lokale murer, det gode håndværk består.

murer tilbud

Desuden er du også sikker på at få en mere personligt samarbejde. De lokale murere i Gribskov er nemlig afhængige af deres gode ry i byen. Derfor vil de oftere gå en ekstra mil for at få et samarbejde op og stå på en gnidningsfri måde, end de store firmaer vil.

Hent altid flere tilbud

For at finde den bedste murer i Gribskov er det altid en god ide at indhente flere tilbud. Der findes mange portaler, hvor du kan få 3 håndværkertilbud, og det gælder også for en murer i Gribskov. Men ved at bruge sådan en portal får du som regel mere end bare 3 tilbud. 

Indhent 3 tilbud helt gratis og uforpligtende her

Du får også en kvalitetsgaranti – portalen sørger nemlig for, at de tilknyttede håndværkere lever op til rimelige forventninger om faglighed, kvalitet og pålidelighed. På den måde løber du ingen risiko for at ende med en halvdårlig håndværker.

Sådan fungerer en håndværker 3-tilbudsportal

Det fungerer sådan, at du leder efter en murer i Gribskov ved at beskrive dit projekt på portalens hjemmeside. Du må gerne også uploade tegninger, skitser og planer, fortælle om dine forventninger og dit budget. Så får alle tilknyttede murere i Gribskov og omegn mulighed for at byde ind på opgaven.

Derefter udvælger portalens konsulenter de 3 tilbud, de synes, matcher bedst dine forventninger og krav, og så får du tilsendt disse 3 tilbud.

Hvad koster det?

Det koster dig ingenting. Alle tilbud er uforpligtende. Du kan kvit og frit vælge imellem dem, kassere dem alle eller acceptere det tilbud, du bedst synes om. Portalen får sine penge fra de tilknyttede håndværkere, som betaler et kontingent. Til gengæld sparer de udgifter til reklamer.

Håndværkere bliver også ansvarsforsikret igennem portalen. Det er i sidste ende også vigtigt for dig. Og så vil portalen også sørge for at mureren i Gribskov får sin betaling og tage sig af eventuelle tvister.

Oversigt over murerfirmaer i Gribskov

Martin Savizki-Bøhm

 • Kælderbjergvej 26, 3210 Vejby, Danmark
 • +4521740766

Murermester Erik Andersen af Gilleleje ApS

 • Stæremosen 28 – 30, 3250 Gilleleje, Danmark
 • https://erikandersen.dk/
 • +4548300381

Murermester Knud Petersen

 • Gribskovvej 75, 3200 Helsinge, Danmark
 • +4548261918

Murermester Ole Schow ApS / Tilbygning – Nybyggeri

 • Langdraget 206, 3250 Gilleleje, Danmark
 • http://murermester-schow.dk/
 • +4521703444

Duemose A/S

 • Nellerødvej 28, 3200 Helsinge, Danmark
 • https://duemose.com/
 • +4570201416

Se flere byer i området her: Murer Gentofte, Murer Faxe, Murer Ballerup

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!