Murer Galten

3 TILBUD & PRISER PÅ MURER OPGAVER

Indsend din opgave online
Murere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Når du skal bruge en murer på Galten

Er der brug for en murer til din bolig på Galten, kan det hurtigt tage tid at finde et murerfirma, som har tid til at give tilbud på din opgave. Derfor fristes mange til, kun at spørge den ene murer, som de har fået fat i. Det er dog en meget dårlig ide, hvis du ikke vil risikere at betale for meget. Hvordan du så skal gribe det an, og hvordan du kan skære en genvej til at få 3 tilbud på murerarbejde på Galten, får du svar på i denne artikel.

Skal du bruge en murer på Galten, er der ikke voldsomt mange murerfirmaer at vælge imellem. Og dem, som der endelig er, et tit booket op meget langt frem i tiden.

Så tit skal du kaste nettet lidt længere ud. Det øger så igen risikoen for, at du får fat i en murer, som måske er knapt så fin i kanten – eller ikke leverer et ordentligt stykke arbejde. Ja, du har sikkert hørt alle skrækhistorierne i tv-programmer som Kontant og lignende.

murer tilbud

Du skal bruge minimum 3 tilbud på dit murerarbejde

Vil du være sikker på, ikke at komme til at betale overpris på dit murerarbejde, skal du som minimum indhente tilbud fra 3 forskellige murere. Det giver dig ikke nødvendigvis den billigste murer. Men du får et mere korrekt billede af prisniveauet på din opgave.

Det gør det straks til en noget mere besværlig opgave at finde din murer – især på Galten. For mange har kalenderen fuld langt ud i fremtiden, og andre har specialiseret sig i enten bestemte arbejdsopgaver eller kundetyper.

F.eks. er der mange murerfirmaer, som kun sætter gasbeton-vægge op eller laver lejlighedsrenoveringer. Andre murerfirmaer arbejder kun for offentlige institutioner eller f.eks. boligselskaber. Her er der tit større og mere faste opgaver at få – og bedre sikkerhed for at betalingen falder til tiden.

Så tit kommer du til at ringe eller maile forgæves.

Den nemme måde at finde en murer på Galten

Vil du slippe for at spilde en masse tid på at kontakte murere, som ikke har tid, eller ikke gider have dig som kunde?

Så prøv at bruge en af de tilbudstjenester, som vi samarbejder med på murer3tilbud.dk. De arbejder tæt sammen med murerfirmaer over hele landet. Også dem som bor på Galten eller lige i nærheden af.

Det er firmaer, som de har et fast samarbejde med. Så de kender de enkelte firmaer ret indgående, og ved, hvad de står for. Samtidig indhenter tjenesterne altid brugervurderinger på murerfirmaerne fra de andre brugere, som anvender tjenesten.

Det er din garanti for, at du ikke får et fuskerfirma ud, som enten laver noget frygtelig byggesjusk, eller måske aldrig dukker op som aftalt – heller ikke selv om du har forudbetalt en del af prisen for opgaven.

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her med en kort opgavebeskrivelse og dine kontaktinformationer.

Så finder vores samarbejdspartner 3 murere i nærheden af Galten, København, som har tid til at give tilbud nu, og kan tage opgaven inden for kort tid.

Firmaerne kontakter dig så efterfølgende direkte, for at aftale tid til at komme ud og se på opgaven, før de skriver dig et tilbud.

Oversigt over Tømrer i Galten

Arensbach Tømrer & Entreprise A/S

 • Bredskifte Alle 11, 8210 Aarhus, Danmark
 • http://www.arensbach.dk/
 • +4528836511

Murermester Finn Nielsen

 • Engvangsvej 11, 8464 Galten, Danmark
 • http://www.finn-nielsen.dk/
 • +4586945872

Harald Røgen & Sønner A/S

 • Jeksenvej 98, 8464 Galten, Danmark
 • http://www.rogen.dk/
 • +4586950061

Låsby Byg A/S

 • Vidkærvej 48, 8464 Galten, Danmark
 • https://laasbybyg.dk/
 • +4586943066

Murerfirma Søren Skovhus ApS

 • Ryvej 128, 8464 Galten, Danmark

Leder du efter murer-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over murer-firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!