LINOLEUMSGULV

Siden starten af 1860’erne har linoleum været et populært valg til gulvbelægning i boliger og virksomheder. Det er almindeligt kendt for sin holdbarhed og alsidighed, og gulvet er blandt de mest overkommelige muligheder, når det kommer til priser og gulvbelægninger.

Hvad de fleste mennesker ikke er klar over, er, at linoleumsgulve tilbyder et væld af fordele udover disse punkter.

Selvom det ofte forveksles med vinyl, er linoleum et helt andet materiale. Det er lavet af naturlige materialer og består typisk af linolie, harpiks, træmel, korkmel, kalkstensmel og farvestof. Det er en unik og praktisk type af gulv, du kan få glæde af i mange år frem i tiden.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvad koster det at få lagt et linoleumsgulv?

Prisen på lægning af linoleumsgulv ligger i gennemsnit på mellem 500 og 800 kroner pr. kvadratmeter. Prisen afhænger både af det valgte linoleum, der kan variere med et par hundrede kroner, og af gulvlæggerens timepris, der ligeledes varierer. Et linoleumsgulv på 30 kvadratmeter vil dermed koste mellem 15.000 og 24.000 kroner.

Prisen på lægning af linoleumsgulv varierer meget. Det er derfor umuligt at give dig en fast pris på sådan en opgave.

Hyrer du en erfaren tømrer til at komme og lægge et linoleumsgulv for dig i dit hjem, vil din adresse blandt andet have en indflydelse på prisen. Prisen er ikke nødvendigvis den samme, hvis du bor i København i forhold til, hvis du bor i Kolding.

Derudover kommer prisen på lægning af linoleumsgulv an på tømrerens specifikke timepris, hvilken type, farve m.m. samt, hvor mange kvadratmeter gulv, du skal have lagt. Det anbefales derfor, at du som minimum indhenter tre tilbud for at få et indblik i, hvad en lægning af linoleumsgulv vil koste dig.

Fordele ved linoleumsgulve

Der er en del forskellige fordele ved et linoleumsgulv. Ikke nok med at det kommer i mange farver og mønstre, kan det også lægges på flere forskellige måder. Det giver dig muligheden for at designe lige netop det linoleumsgulv, du går og drømmer om. Valget er helt op til dig.

Fordele:

 • Slidstærkt
 • Miljøvenligt
 • Let vedligeholdelse
 • Lyddæmpende
 • Budgetvenligt
 • Alsidigt
 • Nemt at montere
 • Lang holdbarhed

Da et linoleumsgulv er holdbart og slidstærkt, er det perfekt til brug i alt lige fra et bryggers til et køkken eller en gang. Det kan dog bruges i alle rum i dit hjem, hvis du ønsker det. Gulvet bliver ikke særlig nemt slidt, hvorfor det er velegnet til de fleste rum uanset, om der er børn eller husdyr i boligen.

Derfor bør du vælge en professionel håndværker til lægning af linoleumsgulv

Hvis du har skruet hænderne godt på og er vant til diverse håndværksopgaver, vil du i de fleste tilfælde sagtens selv kunne gå i gang med lægning af linoleumsgulv. Dog kræver det, at du har tiden og tålmodigheden til det samt, at du planlægger det grundigt. Det sikrer nemlig, at du får det flotteste resultat.

Er dette ikke tilfældet, bør du i stedet hyre en professionel tømrer til lægning af linoleumsgulv. Gulvbelægninger lavet af fagfolk er af høj kvalitet, da de ved, hvordan man gør det effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

At få lagt et linoleumsgulv i høj kvalitet har sine fordele. For eksempel kan det spare dig for en masse penge, da du vil bruge mindre på vedligeholdelse og eventuelle reparationer. Samtidigt kan du være sikker på, at gulvet bliver lagt præcis, som du ønsker det.

Selvom omkostningerne forbundet med at ansætte en tømrer er højere i forhold til, hvis du selv klarer projektet, er det alle pengene værd i de fleste tilfælde. Men før du hyrer en håndværker, er det en god idé at kende til omfanget af projektet. Herved modtager du mere nøjagtige tilbud.

Ydermere er det vigtigt, at du har en tæt dialog med tømreren. God kommunikation med din valgte håndværker vil hjælpe med at holde processen så effektiv og smertefri som overhovedet muligt.

Find den rette tømrer til dit linoleumsgulv

Indhenter du tilbud fra flere tømrer, vil du se, at prisen varierer fra tømrer til tømrer. Når du har modtaget tilbuddene, er det oplagt at vælge håndværkeren med det billigste tilbud. Men hvis prisen er meget under de andres tilbud, er det vigtigt, at du undersøger, hvordan dette er muligt.

Gør tømreren det alt for billigt, kan det i sidste ende gå udover kvaliteten af arbejdet, fordi det bliver gjort alt for hurtigt. Det vil være ærgerligt, da dit nye linoleumsgulv gerne skulle blive nøjagtigt, som du vil have det.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du i stedet skal vælge den dyreste tømrer. Du bør dog undersøge tilbuddene og spørge ind til selve prisen.

Desuden kan du tage et kig på firmaernes anmeldelser, så du kan se, hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. På den måde kan du nemmere tage en beslutning i forhold til, hvem du skal hyre til din opgave.

Indhent tilbud til lægning af linoleumsgulv nemt og hurtigt

Har du på et tidspunkt skulle i gang med et projekt, der krævede hjælp fra en tømrer? Så har du sikkert ringet rundt til mange forskellige firmaer for at finde en tømrer, der havde tid og lyst til at varetage opgaven for dig.

Det kan hurtigt tage lang tid at ringe eller skrive rundt til mange forskellige firmaer i dit lokalområde. Heldigvis er der en alternativ mulighed, der ikke kun sparer dig tid, men muligvis også penge.

Uanset om du bor i Århus, København, Aalborg eller Odense, kan du finde de bedste tilbud her på lægning af linoleumsgulv. Med hjælp fra vores samarbejdspartnere kan du nemlig nemt og hurtigt få tre tilbud fra tømrere, der ønsker at hjælpe dig med din opgave.

Du skal blot klikke dig videre ind på tilbudstjenesten og gøre følgende:

 • Beskriv din opgave
 • Vedhæftet eventuelt et eller flere billeder
 • Angiv dine personlige oplysninger

Herefter bliver din opgave sendt ud til tømrere, der befinder sig nær din bopæl. Du vil blive kontaktet af tre tømrere, som alle vil give et tilbud på dit projekt. Inden du får et tilbud, er det altid en god idé at lade håndværkeren besigtige din opgave.

Det er 100 % gratis og uforpligtende at benytte dig af tilbudstjenesten. Du behøver derfor ikke at takke ja til et af tilbuddene. Da håndværkerne er i konkurrence med hinanden, vil prisen på din opgave i langt de fleste tilfælde desuden være bedre end, hvis du kontakter de samme firmaer på anden vis.