Elektriker Solrød

3 TILBUD & PRISER PÅ ELEKTRIKER OPGAVER

Indsend din opgave online
Elektrikere i hele landet
Gratis – 100 % uforpligtende
Over 580.000 formidlede opgaver

Find din el-installatør eller elektriker i Solrød her – spar tid og penge

Der er mange dygtige fagmænd landet over, men det kan være svært at få en aftale i hus og finde den helt rigtige. Derfor har vi gjort det hele lettere for dig. Vi sammenligner priser og indhenter tilbud fra elektrikere og el-installatører i Solrød til dig, så du bare skal vælge til og fra. Du kan spare en masse tid på opkald og afvisninger fra de store firmaer, og samtidig få det hele til den bedste pris.

At få tilbud igennem os skal ikke koste dig noget. Vi gør det hele ganske gratis, og så er du ikke forpligtet til at takke ja til et tilbud. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil. Vi hjælper i hele landet, hvad end du skal bruge en elektriker i København, Århus eller på Fyn. Og så er ingen opgaver for små eller for store – vi skal nok finde et tilbud.

Professionel hjælp fra en elektriker sikrer fremtiden

Når der kommer til elinstallationer, må du i dag lave flere af dem selv. Men faktisk kan det komme til at koste dig dyrt, hvis du ikke får gjort det ordentligt eller korrekt. Derfor bør du altid alliere dig med en professionel elektriker eller el-installatør i Solrød, så du kan få det gjort ordentligt. Det kan være, at du mangler hjælp til opsætning af alarm, nye elinstallationer i dit køkken eller noget tredje.

elektriker tilbud

Ved at benytte dig af vores tilbudsservice, vil du også være sikker på at få en elektriker, der har tid til dig. Vi udsender din opgave i en budrunde, hvor elektrikere og el-installatører kan byde på opgaven, og det vil sikre dig den bedste pris. Der vil medføre en konkurrence for fagmænd i Solrød, og derved også lavere priser.

Nemt at ansøge efter en elektriker samt el-installatør i Solrød

Når du vil ansøge om et tilbud igennem os, skal du blot udfylde en opgavebeskrivelse. Denne beskrivelse skal indeholde opgaven og dens omfang. Du kan med fordel vedhæfte et billede, der gør det nemmere at se opgaven og dens omfang. Samtidig bedes du udfylde kontaktoplysninger. Disse bruges kun, når vi skal i kontakt med dig igen. Du skal nemlig ikke bruge tid på at ringe eller skrive til os, men blot vente på dine tilbud.

Vi bestræber os altid på at levere tre skarpe tilbud til dig fra fagmænd i Solrød, så du har noget at vælge imellem. Det er helt op til dig, hvilket tilbud du gerne vil benytte dig af.

Oversigt over elektriker-firmaer i Solrød

Solrød El-forretning ApS.

 • Flasken 3, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • http://www.solrod-el.dk/
 • +4556141090

KREBS-ARNBO

 • Toftegårdsvej 8, 4622 Havdrup, Danmark
 • http://www.krebs-arnbo.dk/
 • +4560606044

Hjarsø El-Teknik Aps

 • Greve Main 40b, 2670 Greve, Danmark
 • http://www.hjarsoelteknik.dk/
 • +4550131013

F. F. Elteknik v/ Bjarne Friis Felby

 • Ankerhusvej 59, 2680 Solrød Strand, Danmark
 • +4522827212

CB Elteknik ApS

 • https://bh-elservice.dk/
Elektriker i Solrød

Leder du efter elektriker-tilbud andre steder i landet? Se oversigt over elektriker firmaer på Sjælland, Fyn og Jylland.

Indhent tilbud Indhent 3 tilbud Gratis & Uforpligtende!