Bambusgulv: Et slidstærkt og bæredygtigt gulv (Pris & Info)

Er det tid til et nyt gulv? Og må det gerne være slidstærkt og ekstra holdbart, så det holder sig pænt i lang tid? Så er et bambusgulv lige noget for dig, da det ikke alene er slidstærkt; det er også smukt, bæredygtigt og moderne og kræver ikke den store pleje for at holde sig pænt.

Hvad koster det at få lagt et bambusgulv?

Gennemsnitligt ligger prisen på bambusgulv på 180-500 kr. pr. kvm. inklusiv lægning af gulvet af professionel gulvlægger. Et gulv på 30 kvadratmeter vil dermed koste mellem 5.400-15.000 kr. at få lagt. Prisen på bambusgulv er meget konkurrencedygtig sammenholdt med andre typer af gulv.

Hvorfor lægge et bambus gulv?

Bambus er ikke kun noget, pandaer spiser. Det er også et fantastisk byggemateriale, som ikke kun vinder indpas i Asien – det er også ved at blive moderne at bruge herhjemme, fordi mange har fået øjnene op for gulvets slidstyrke og holdbarhed, som er i en klasse for sig.

★★★★★

VORES TØMRERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

★★★★★

VORES GULVEKSPERTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Et bambus gulv er for eksempel hårdere og mere slidstærkt end bøg, eg og ask, som er meget anvendt herhjemme i plankegulve. Slidstyrken giver derfor et gulv med en ret lang levetid.

Men der er lige en ting til. For et trægulv reagerer typisk på ændringer i luftfugtigheden, som kan være med til at gøre gulve grimme over tid. Men det gælder ikke for bambus, der er mere formstabilt end andre træsorter.

Går man på kompromis med udseendet med bambusgulve?

Et bambusgulv er et gulv, der næsten kan lyde for godt til at være sandt. Så er det også det? Nej, heldigvis ikke! For ikke nok med at bambus er meget slidstærkt og holdbart, så er det også meget smukt.

Det betyder, at du kan få det i forskellige farver og med forskellige overflader, så du kan få netop det udseende, du gerne vil have. Det er derfor nemt at integrere bæredygtighed i din bolig, da gulvet kan give dig netop det udtryk, du gerne vil have.

Et bambusgulv fås også i forskellige typer af planker, hvis der også her er noget, du foretrækker mere frem for noget andet.

Bambusgulv
Flot bambusgulv

Overvej at få flere tilbud på dit bambusgulv

Som med mange andre gulve gælder det, at det er svært at komme med en specifikt kvadratmeterpris, da det blandt andet kommer an på, hvilken overflade det skal have, hvilken type af planke du vil have samt hvilken farve, det skal være. Alt dette har stor indvirkning på prisen.
Dertil kommer selvfølgelig også, om du selv kan lægge gulvet, eller om du er nødt til at have en professionel håndværker, fx en tømrer, til at hjælpe dig med at gøre det. For så stiger prisen naturligvis også.

Indhent 3 uforpligtende tilbud på bambusgulv her!

Det bedste du kan gøre, er derfor først at finde ud af, hvilken type bambusgulv du vil have og hvor mange kvadratmeter, hvorefter du kan gøre op med dig selv, om håndværkerløn er godt givet ud.

Hvis du gerne vil vide, hvad det koster at få en håndværker til det, kan du benytte dig af den gratis tilbudstjeneste her på siden, som vi har sammen med vores samarbejdspartner. Her kan du indhente tre tilbud fra interesserede håndværkere. Det er gratis at bruge, ligesom det er helt uforpligtende. Du behøver derfor ikke sige ja, hvis du på egen hånd finder et bedre tilbud. Men enkelt og nemt er det i hvert fald!